Georganiseerde Misdaad

Op bendes.nl heb je ook georganiseerde misdaad, een goede manier om snel miljoenen te verdienen, kies de misdaad die het meest bij je past.

Parkeermeter kraken

Deze misdaad is simpel, en de buit bedraagt daarom vaak minder dan € 1000. Je hebt een koevoet nodig.

Route 66

Deze misdaad is simpel, en de buit bedraagt daarom vaak minder dan € 1000. Je hebt een auto en een glock nodig.

Pinautomaat rammen

Deze misdaad is simpel, en de buit bedraagt daarom vaak minder dan € 1000. Je hebt een auto en een rijbewijs nodig.

Bankoverval

Deze misdaad is simpel, en de buit bedraagt daarom vaak minder dan € 2500.

Kledingwinkel beroven

Voor deze misdaad heb je een beveiligerspas nodig. Dus als je nog maar Capacino bent, zal je iemand die Coltello of hoger is moeten uitnodigen voor de misdaad. Als je deze misdaad doet krijg je in plaats van een ITEM code, een BODY code. Als je die inwisselt krijg je een poppetje bij je profiel in plaats van dat misvormde gezicht.

Juwelierszaak beroven

Dit is mijn favoriete misdaad. De buit kan een ring1 zijn, of een ring2. Je hebt een kluizenkraker nodig, een laser en een auto. De kans op ring2 is 05%. De kans om gepakt te worden is 07%.

Vrachtvliegtuig beroven

Je hebt een raketwerper nodig. De opbrengst is een fles of een radar. Kans op radar is 07%. Kans om gepakt te worden is 10%

Beroof computerwinkel

Je hebt voor deze misdaad alleen auto's nodig. De buit kan een laptop zijn, of een spelcd. Soms is de buit een calculatorcd en heel soms als je geluk hebt, een boekhoudingcd. De kans om gepakt te worden is 45%.

Lawinepijl kraak

De meest nutteloze misdaad, absoluut niet waard om te doen, je hebt een fles twv € 1.000.000 nodig en vuurwerk. De buit bedraagt vaak minder dan € 1000.

Gelddrukker stelen

Je hebt een beveiligerspas nodig, en iedereen heeft een auto nodig. De buit is een gelddrukker (als je geluk hebt), inkt (met een beetje geluk), steen, fles of iets anders.

Operaties

Op bendes.nl heb je ook operaties, een iets omslachtigere vorm van georganiseerde misdaad. Je krijgt nog steeds ITEM-codes voor je werk die je op marktplaats voor miljoenen kan verkopen. Je hebt vaak meer mensen nodig, en je loopt een groter risico. Ook duurt het langer om nieuwe operaties te starten, vooral als je geen Pro of Pro+ bent. Om een operatie te starten moeten alle betrokkenen tegelijk in een hotel zitten.

Duitse Autobahn Truck

Een leuke en zeer uitgebreide operatie. Zes mensen moeten meedoen en allemaal in een hotel zitten en de starter heeft een zwaailicht nodig die hij moet aanzetten (gebruiken) net voor hij de operatie start, en moet uitzetten (weer gebruiken) net nadat hij gestart is. De buit is een steen, laptop, BMW M5 of zelfs een Jeep! De kans om gepakt te worden is 45%. Als je zwaailicht aanstaat kan hij verraden worden door iemand die naar je profiel kijkt. Zwaailicht kwijt.

Virus plaatsen

Deze operatie doet niemand omdat je een virus-cd nodig hebt twv twaalf miljard die je nog eens kwijt kan raken ook! Ten tweede heeft bijna niemand op heel bendes.nl een virus-cd.

Geld drukken

Een uitgebreide operatie: Drie mensen zijn nodig en eentje heeft inkt nodig (dat raak je kwijt als de operatie begint) en een persoon heeft een gelddrukker nodig, en nog iemand een auto. De buit is een geldkoffer. Maar alleen als iedereen de juiste spullen heeft!

Bomauto aanslag

Een simpele operatie, een persoon heeft c4-explosieven nodig en iemand moet een auto hebben. Als de starter van de operatie iemand invult die een auto heeft, (bijvoorbeeld afg4life) dan kun je samen een bom onder zijn auto plaatsen, zodat de volgende keer dat hij een GM of Operatie start, de auto explodeert. Hartstikke leuk! Maar je moet wel steeds weer nieuwe explosieven kopen.

Geld terugkapen

Een vrij simpele operatie. Twee mensen zijn er nodig die Ruler zijn of hoger (dat was eerst Kingpin) en je moet weten wie de bendekas heeft overvallen. Als je binnen tien minuten de operatie start, dan kan je je geld terugkrijgen.

Bompakket bezorgen

Je hebt geen spullen nodig voor deze operatie en maar 3 mensen samen. Fijn mensen pesten, deze operatie

Douane Omkopen

Ik heb geen idee wat je hieraan hebt - je raakt alleen maar je beveiligerspas kwijt en er zijn geen speciale items

WC Leegdrinken

Samen met 3 anderen, moet je een wc leegdrinken. Maar omdat anders de wc tegenstribbelt, moet je hem eerst charmeren en pas als hij je vertrouwt kan je hem leegdrinken. Als alles goed gaat mag je daarna met de wc trouwen. Je hebt dan wel een Ring3 nodig.Overzicht   |   Waardes   |   Dure Spullen   |   Ondoneerbare Spullen   |   Georganiseerd   |   Prestaties   |   Rangen   |   Top Cheaters   |   Oplichters   |   Respect Actie!   |   Tips

Copyright © 2011-etc.. Teh PRoPHEZZoR   |   Search Engine Submission - AddMe   |   Site design by Teh PRoPHEZZoR   |  
comments powered by Disqus