ROBOTS PLS RESPECT THE DEFINED STANDARDS!!!!!


POLL: Welk type Autoklikker liever?

Nieuw: Vragen en Antwoorden

Er is een nieuw onderdeel van Tips. Vragen en Antwoorden. Hier vind je veelgestelde vragen over bendes.nl en een gedetailleerd antwoord. Kom kijken!

Oplichters

Eerst gaan in een transactie is niet erg, maar als iemand jou een aanbod stuurt, dan moet hij of zij eerst gaan. Oplichters zijn vaak opdringerig en bieden vaak veel meer dan het product waard is, ze hebben vaak weinig respect, weinig vrienden en op hun huizen zit vaak pis. Let ook op het prikbord. Een goed voorbeeld van een bende vol oplichters is afghan4life en de Snake Society. Deze twee voorbeelden zijn erg berucht maar niemand durft bij ze te pissen uit angst voor retaliatie. Oplichters hebben vaak meerdere accounts waarmee ze oplichten.

Tussenpersoon

Een tussenpersoon kan je helpen zodat je niet wordt opgelicht. Als er geen tussenpersonen online zijn dan kan je altijd op deze tussen personen rekenen: DrSnake, budday, elmaget, Arseenn, KiLLeRModE, SoundMaster, Royy, GekkeTurk2, afg4life, melletje75 en ArAnAnAdAm.

Verraden

Sommige dingen kunnen worden verraden, als dat gebeurt, dan krijgt de verrader een beetje geld en ben je je eigendom of misdaad kwijt. Dingen die verraden kunnen worden zijn GMs, Operaties, Zwaailichten (als ze aan staan), Papier, Politiescanners, en WK Kaarten. Let daarom goed op dat je je zwaailicht niet te lang aan laat staan en dat je vrienden je helpen met je politiescanner en WK Kaarten.

Miljardenspel

Heb je meer dan een miljard op de bank? Neem dan 1 miljard op en ga naar http://www.bendes.nl/?go=miljardenspel. Daar kan je je miljard vergokken en bijvoorbeeld een kogelwerend vest winnen. Vaak win je niet maar dat maakt het natuurlijk extra spannend. :P

Easter Bug

Wil je weten hoe lang je al aan het spel verslaafd bent geweest? Ga dan naar http://www.bendes.nl/?go=overzicht&easter=bug. Dan krijg je een melding met de tijd en datum dat je voor het eerst inlogde bij bendes.nl. Sommige weten dat maar wij waren de eerste.

RCPT-codes

Als je 's morgens vroeg, om precies 05:00 naar het overzicht gaat, dan krijg je een waardevolle RCPT-code die nogal wat waard is. Je moet er zelf achter komen wat die code doet, maar ik garandeer je dat je er heel blij mee bent als je hem krijgt!

Rode Punten

Op http://www.bendes.nl/?go=rood vind je de rode-punten shop, waar je voor 250 miljoen per 100 punten rode punten kan inslaan en gebruiken! Spullen die je in de rode punten winkel kan kopen zijn behalve leuk om te hebben, veel geld waard als je ze weer met mensen ruilt of aan ze verkoopt.

Sinterklaas

Tijdens sinterklaas kan je ook je schoen zetten. Als je hem elke dag op tijd zet, en weer op tijd leeghaalt, dan krijg je iets speciaals, zoals een antivirus CD, respect, of zelfs wat ervaring. Dit kan je maar een keer per dag doen, en alleen rond sinterklaastijd. De link is: http://www.bendes.nl/?go=sinterklaas

Kerst

Tijdens kerst kun je elkaar kerstkaarten sturen. Doe dit door http://www.bendes.nl/?go=kerstman in de adresbalk van je browser te kopieeren.

Valentijn

Je kunt mensen ook valentijnskaarten sturen. Ga naar http://www.bendes.nl/?go=valentijn om er eentje te versturen! Je hoeft dit niet perse tijdens valentijn te doen. Ook de rest van het jaar kan je kaarten versturen!

Credit-Acties

Als je rond de feestdagen de credits-pagina bezoekt en met Wallie of iDEAL credits bestelt dan krijg je Blauwe Punten die je kan inwisselen tegen leuke eigendommen bij de blauwe punten-shop. Je komt de shop alleen binnen als je ook echt blauwe punten hebt. Let op: Credits kopen kost echt geld. Ze kosten tussen de tien en veertig euro. Je vindt de blauwe punten-shop hier: http://www.bendes.nl/?go=blauw

De Papierman

Als je om de een of andere reden eens een papier nodig hebt, dan kan je de account papierman een berichtje sturen, hij stuurt je dan een code die je hem weer moet sturen om papier te krijgen. Waarschuwing: Je kan dit maar 1x doen, en daarna nooit weer, en daarbij kan het papier ook weer verraden worden door jouw naam naar de papierman te sturen! Dus doe dit alleen als je echt papier nodig hebt en het dus ook gaat gebruiken. De papierman doet alleen zaken met Pro+.

Aangifte

Heb je zin om iemand eens goed te naaien? Stuur dan een berichtje naar de account aangifte. Je krijgt dan een berichtje terug met instructies over wat je moet doen om iemand in de rug te steken.

Oplichten

Op oplichters wordt vaak neer gekeken maar het wordt oogluikend toegestaan op bendes.nl. Om op te lichten moet je geduld hebben, en een goed slachtoffer hebben. Je maakt meer kans op succes als je kleine dingen doet, radars, goedkope ringen, dat soort dingen. Grote dingen wil ook wel, maar dan moet je bijvoorbeeld populair zijn en/of veel respect hebben of bekende mensen kennen. Een vertrouwenspagina op je profiel wil ook nog wel eens helpen. Je moet oppassen dat er op het moment dat je iemand oplicht geen tussenpersonen online zijn. Wat ook wel eens wil werken is een tussenpersoon inhuren die je helpt met oplichten. Het beste is om zelf niet met een aanbod te komen, maar wachten tot iemand anders met een aanbod komt. Als je slachtoffer gehaat wordt of als die iets verkeerd heeft gedaan, dan wordt je vaak vergeven door je medespelers. Dan moet je gewoon zeggen dat hij/zij eerst jou had opgelicht of iets over je moeder zei. Je moet niet te opdringerig zijn, zo vallen de meesten door de mand. Als iemand niet wil, niet huilen, maar gewoon een nieuw slachtoffer zoeken, of misschien je bod bijstellen. Wat ook goed werkt (vaak) is meer bieden dan het waard is. Ook helpt het als je zegt dat je slachtoffer respect krijgt als hij of zij "eerst gaat". Je moet opletten dat je slachtoffer niet op het prikbord je zwart maakt want dan krijg je met iedereen ruzie en zo kom je uiteindelijk nooit meer in een bende!

Respect kopen

Respect kopen mag niet, maar het gebeurt wel. Over het algemeen kost 100 respect ongeveer 20 miljoen. Over het algemeen komt het team er niet achter wie er koopt, maar je moet toch voorzichtig zijn als je respect wilt kopen en verkopen. Als je het op het prikbord zet heb je voor je het weet een profielwaarschuwing. Als je respect nodig hebt, kan je het altijd ruilen of een tweede account aanmaken die je respect geeft.

Uniform

Als je een speciaal kledingstuk in je profiel wilt en meer dan een half miljard op de bank hebt staan, kan je al je geld opnemen en dan 0 respect afnemen van Cassier. Vergeet niet om daarna snel je geld weer terug te storten voor het gestolen wordt!

Politie

Je kan ook opgepakt worden door de politie, dit is handig voor als je handboeien wilt testen of gewoon even een time-out nodig hebt. Ga naar http://www.bendes.nl/?go=politie om opgepakt te worden.

Computerprogramma's

Als je een laptop hebt, en een cd, dan kan je op de laptop computerprogramma's draaien:

 • Spel CD: Ping/Pong
 • Calculator CD: Rekenmachine
 • Boekhouding CD: Uitgaande donaties
 • Antivirus CD: Laptop "scannen"
 • Virus CD: Laptop opblazen
 • Brander CD: Niks
 • Lege CD: Niks
 • Virus CD's en Lege CD's zijn nogal duur vergeleken met wat je ervoor terugkrijgt dus in feite zijn deze laatste twee keuzes niet zo slim:

 • Antivirus CD + Virus CD: Virus CD wissen
 • Brander CD + Lege CD: Nieuwe CD maken
 • Gangsterwerk

  Als je een hoge rang hebt, kan je veel geld verdienen door iemand's gangster te worden. Want als je sterk bent, kan je je baas helpen met gevechten winnen. Ook kan een Pro of Pro+ gangster "aan het werk" gezet worden door zijn baas. Dan maak je steen of cement. Dit wordt gebruikt om huizen te repareren. Om er achter te komen hoeveel jij waard bent, Klik Hier. Een gangster wordt vaak per dag of per maand uitbetaald maar je krijgt vaak geen voorschot omdat je dan gewoon snel voor iemand anders kan werken zodra je je geld hebt.

  Rente

  Een bende beschermt je in een gevecht (zolang je het niet zelf uitlokt), heeft zo zijn eigen regels (zoals niet pissen of oplichten) en, als leukste van allemaal, maakt geld! Echter alleen als je Pro of Pro+ bent. Elke dag kan de oprichter van de bende "rente" ophalen: 1.5% van het totale geld wat de leden op de bank hebben staan. Een deel daarvan heeft de eigenaar zelf nodig om de bende te onderhouden en gebouwen te bouwen en repareren, maar de rest kan de eigenaar aan de bendeleden uitkeren. De meeste bendes keren geld uit aan hun leden, maar sommigen zijn gierig (of het is een vriendendienst).

  Gebouwen

  Als je een bende hebt, kan je per 24 uur 1.5% rente ophalen. Maar dan moet je wel eerst gebouwen hebben. Per 5 bendeleden hab je minimaal een huis en een bank nodig, anders krijg je veel minder rente. Als een gebouw beschadigd is, telt die niet mee, dus je moet goed opletten dat je je gebouwen laat repareren en dat je leden geen ruzie met andere bendes maken. Om te zien wie je moet inhuren om te repareren, Klik Hier. Het is moeilijker om een gebouw te repareren die door iemand met een lage rang beschadigd is. Als je meer dan 6 huizen hebt, dan komt er nog een probleem bij: Je gebouwen kunnen nu worden overgenomen! Als een Godfather bij jou in de bende komt, in een gebouw gaat zitten, en uit de bende stapt, dan kan diegene het gebouw aan een andere bende geven! En omdat huizen en banken steeds duurder worden hoe meer je er al hebt, kan dat een dure grap worden! Daarom moet je altijd goed oppassen wie je in je bende toelaat.

  Niet-Pro/Pro/Pro+

  Een Pro of Pro+ heeft met bijna alles voorrang en voordeel, omdat hij/zij echt geld heeft betaald. Dit is maar 1.30 tot 3.90 per maand, maar het blijft echt geld. Hier op een rijtje het verschil tussen Pro(+) en Niet-Pro.

  Niet Pro

  Niet-Pro spelers zijn vaak mensen die net nieuw zijn of het spel niet zo serieus nemen of die bijna nooit spelen. Echte spelers zijn vaak Pro of Pro+.

 • Niet pissen
 • Niet fixen
 • Geen bende rente
 • Geen respect
 • Geen eigen bende
 • Geen prestaties
 • Geen steen/cement voor gangsterwerk
 • Je baas ziet je niet op de gangsterlijst
 • Kan geen geld doneren
 • Kan geen spullen doneren
 • Duurt heel lang om GMs of Operaties te starten
 • Maximaal 8 pagina's per minuut bekijken
 • Komt vaak niet in een bende
 • Je wordt er ook gauw weer uit gezet
 • Je wordt vaak niet serieus genomen
 • Mensen denken dat je oplichter bent
 • Parsite werkt wel, maar de Master Trainer ook
 • Een hoop leuke extra functies werken niet
 • Pro

  Pro is er eigenlijk alleen voor mensen die het spel een beetje kennen maar niet serieus spelen. Het wordt gebruikt om inactieve accounts in een bende te houden.

 • Kan pissen (gebouw beschadigen)
 • Kan fixen (gebouw repareren)
 • Respect (maar niet zoveel)
 • Eigen bende oprichten
 • Nog steeds geen prestaties
 • Steen/cement voor gangsterwerk
 • Je baas kan je zien op de lijst
 • Je kan geld doneren en spullen kopen (max. 10 tot 60 miljoen per dag)
 • Kan geen spullen doneren of verkopen
 • GM en Operaties gaan sneller
 • Maximaal 25 pagina's per minuut
 • Je komt soms niet in een bende
 • Je wordt soms niet serieus genomen
 • Mensen denken soms dat je een oplichter bent
 • Parsite werkt wel, maar de Master Trainer niet
 • Sommige extra functies werken niet
 • Pro+

  Dit zijn de serieuze spelers. De harde kern is Pro+. Je speelt elke dag, of in ieder geval twee keer per week en betaalt elke maand netjes drie euro en negentig cent.

 • Kan alles wat Pro kan
 • Bescherming
 • Prestaties
 • Meer respect
 • Geld doneren (150 - 600 mil. per dag)
 • Je kan spullen doneren/verkopen
 • Operaties gaan sneller dan Pro
 • Bankgeheim en Saldo checken
 • Mensen nemen je nu serieus
 • Profielwaarschuwingen en Straf

  Sommige mensen (waaronder wij) hebben een rood balkje boven hun profiel staan. Dit komt omdat ze een of meerdere regels hebben overtreden. Regels zoals niet met kanker spotten, niet teveel accounts aanmaken, reclame maken, hacken, valsspelen of je IP-Adres vervalsen. Oplichten is wel toegestaan maar niet oplichten met echt geld of credit-codes. Nu een lijst van straffen en gradaties.

  Pro en credits weg

  Deze krijg je zo:

 • Valsspelen met een HTML-script (zoals de Master Trainer)
 • Je bent geen Pro meer
 • Je bent al je credits kwijt
 • Je krijgt een berichtje
 • Wat je ook doet, belooft of zegt, je bent het voor altijd kwijt
 • PW1

  Deze krijg je zo:

 • Met kanker spotten of teveel schelden
 • Je kan geen berichtjes op het prikbord zetten (gezellig)
 • Rode melding boven je profiel
 • Bericht: Deze persoon heeft een waarschuwing gehad, en is misschien niet te vertrouwen!
 • Bied je excuses aan. Beloof je koest te houden. Stoor de helpdesk niet teveel
 • Zo ziet het er uit:

  Prikbord-Ban

  Deze krijg je zo:

 • Het team vind dat je een te grote mond hebt of dat je kinderachtig doet
 • Je kan op het prikbord berichtjes plaatsen, maar om ze te lezen moeten mensen 15 seconden wachten, dus vaak wordt het niet gelezen of serieus genomen
 • Geen melding boven je profiel
 • Bericht: Ik ben een beginnende prikbord gebruiker. Klik hier als je er tegen kan.
 • Chat-Ban

  Deze krijg je zo:

 • Kan vanalles zijn
 • Hou je koest op de chat
 • Volg de regels
 • Mail de helpdesk
 • Maar mail ze niet teveel
 • PW7

  Deze krijg je zo:

 • Zwaarste straf
 • Rood balkje boven je profiel
 • Kan niks doen behalve met de helpdesk mailen
 • Krijg je bijna nooit weg, hoeveel je ook smeekt
 • Je vriendenlijst wordt geleegd
 • Je profieltekst (onder) wordt weggehaald
 • Gesprekken over je worden van het prikbord afgehaald
 • Er komt een melding boven je profiel
 • Bericht: Deze gebruiker is niet te vertrouwen! Doe geen zaken met hem!
 • Zo ziet het er uit:

  Meerdere Accounts 1

  Een cookie is een kort stukje informatie die een server (bendes.nl) naar de browser (Internet Explorer) stuurt. Dit koekje wordt opgeslagen in je browser en telkens als je de site (bendes.nl) bezoekt, weer meegezonden. Door dit koekje een unieke reeks letters en cijfers te geven, kan bendes.nl jouw browser (en zo ook je computer) identificeren. Door twee verschillende browsers tegelijk te gebruiken, kan je met twee verschillende accounts tegelijk spelen. Om een nieuwe browser erbij te nemen klik op een van de volgende links. Die met een sterretje zijn erg goed, en ze zijn allemaal beter dan de Internet Explorer.

  Parsite - Leuk he? Die van ons is ook een browser
  Firefox - Erg populair*
  Chrome van Google - Is razendsnel*
  K-Meleon - Veel hack-functies*
  Opera - Extreem veilig en compact*
  Flock - Voor meerdere accounts*
  Project Seamonkey - E-mail, chat, www, editor*
  WinHTTTrack - Complete website downloader*
  Off By One - Heel erg klein, en nogal moeilijk in gebruik
  arachne - Voor DOS (Wat is DOS?)
  Lynx - Zwart-wit browser
  En natuurlijk de 15.000 browsers voor linux. Die kan je krijgen met synaptic  Overzicht   |   Waardes   |   Dure Spullen   |   Ondoneerbare Spullen   |   Georganiseerd   |   Prestaties   |   Rangen   |   Top Cheaters   |   Oplichters   |   Respect Actie!   |   Tips

  Copyright © 2011-etc.. Teh PRoPHEZZoR   |   Search Engine Submission - AddMe   |   Site design by Teh PRoPHEZZoR   |  
  comments powered by Disqus